We gaan op bijbelschool!

?>
We gaan op bijbelschool!

Voor wie ons verhaal nog niet kent: In het schooljaar 2010-2011 waren Caressa en ik op zoek naar een bijbelschool om zo een jaartje aparte te zetten en ons te verdiepen in muziek en aanbidding. We stonden op het punt te vertrekken toen we plots te horen kregen dat de school waar we bijna waren ingeschreven het toch liet afweten omdat ze teveel buitelandse studenten hadden (voor hun subsidies moest er een 51-49% ratio zijn en die zouden ze niet kunnen halen.)
Gelukkig kregen we een knipoogje van God en konden we alsnog bij C7 aan de slag, wat uiteindelijk een prachtig jaar is geworden waar we enorm veel geleerd/gezien en gevoeld hebben.
Het enige jammere was dat muziek niet zo heel hoog stond genoteerd, al kregen we wel bijna een heel jaar lang priveles (ik voor gitaar en caressa voor piano).

Omdat onze droom opnieuw werd aangewakkerd kregen we vorig jaar november weer de “goesting” om toch weer iets te gaan doen met muziek en gingen we ook weer kijken of het niet mogelijk was om ons alsnog in te schrijven voor IABC.

En dan is het nu toch eindelijk zo ver ;). Onze getekende exemplaren zijn onderweg naar IABC (zie website) :D.

Na heel wat heen en weer gemail is het dan toch helemaal rond ;).

Hoe het verder verloopt kan je volgen op onze website, we zullen regelmatig een berichtje posten met de stand van zaken ;).

2 Comments

  1. Indrukwekkend die fietsroute en wat leuk dat het zo gedetailleerd is uitgewerkt. Ben heel benieuwd hoeveel km jullie uiteindelijk mogen fietsen.
    Succes met alle voorbereidingen.
    Groetjes.

  2. En nu lees ik net op FB dat jullie in Kölding geraakt zijn… met de fiets!! Wat een prestatie!
    We zijn God dankbaar voor Zijn voorzieningen onderweg, Zijn bescherming en nu de dingen die jullie gaan leren en meemaken op de bijbelschool. We kijken uit naar jullie verslagjes.
    Veel liefs en dikke knuffel van M&M

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.