eerste thema week – Graham Powell

?>
eerste thema week – Graham Powell

De afgelopen week was de meest drukke weken die week die we tot nu toe hebben meegemaakt. Het thema van de week was “Break Free” en ging dus over het vrij worden van verschillende aspecten zoals vrijheid van zonde, vrijheid van geestelijke bindingen, vrijheid om te doen wat je wil (zonder je iets aan te trekken van wat anderen over je denken).

Graham Powell (Kijk vooral eens op zijn website als je meer over hem wilt te weten komen) is een man die veel doet omtrent bevrijding en heeft de hele week lesgegeven en verhalen vertelt over talloze dingen die hij tegengekomen is in zijn leven. Doordat hij een externe spreker is waren mensen van buitenaf dus ook in de mogelijkheid om te komen. Daardoor was het hele gebouw gevuld en waren we iedere dag met een 100 tal mensen in plaats van onze gewoonlijke groepje van 40. Een hele aanpassing maar het was wel een geweldige ervaring op zich. Ook al waren de gasten meestal 50+ ^^.

Op zondag hebben we genoten van de eerste dag vrij, hebben we heerlijk gekookt voor onszelf en maandag was een dag om weer volop te gaan werken aan de taken en andere dingen die we moeten doen. Ikzelf ben bezig om een essay te schrijven over Bethesda en Caressa is aan het werken aan het eerste lied in de bijbel (van Mozes en Miriam, vlak na de doortocht door de rode zee). Als ze klaar zijn zullen we ze zeker ook publiceren op de website ;-).

1 Comment

 1. Lieve Rein en Caressa,
  Nu wordt het tijd om weer te skypen dus, wanneer jullie onderwijs hebben gehad van Graham Powell. Hij schijnt inderdaad een man van autoriteit te zijn en heeft vele bevrijdingen zien gebeuren.
  Wat een voorrecht om van hem les gehad te hebben.
  Heeft hij ook gebeden met mensen en zijn er nog concreet bevrijdingen gebeurd, zoals wij dat zelf ook kennen?
  Ik ben heel benieuwd.

  Blijf genieten van elkaar, van het onderwijs dat jullie ontvangen. Je neemt een hele rugzak vol positieve ervaringen mee terug.
  Als zien we elkaar niet zo heel lang in de Kerstvakantie, hopelijk hebben we wel tijd om bij te kletsen.
  En anders … in de paasvakantie 🙂

  Dikke knuffel van mij.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.