Prank week

?>
Prank week

En toen was het tijd om wat leven in de brouwerij te brengen ;-). Moïse, een van de vaste leerkrachten die zich vooral op leiderschap, communicatie en mentoring focust vertelde wat hij allemaal deed in zijn studententijd en hoe saai hij ons vond … En dus ontstonden er tal van ideeën om hem het leven wat moeilijker te maken ;-). Even een terugblik op de dingen die we de afgelopen tijd gedaan hebben.

We (ik en een onbekende medewerker) hebben 3 dagen een kleine opbouw gedaan van mogelijkheden. Uiteraard was het nog een tijd van aftasten, maar ons eerste doel is redelijk gelukt. Het doel was om zijn bureau ingang (geen toegang tot zijn bureau zelf) te blokkeren.

 1. Dag 1: We verhuisden de receptiedesk en een aantal matrassen naar zijn bureau. Helaas heb ik hier geen foto van, maar het was een zwaar gebeuren :-). Toen hij het ding aan de kant schoof en zijn bureau inging hadden de directeur en ik het ding teruggeschoven (wist hij veel dat ik ook diegene was die het ding er in de eerste plaatst had gezet ^^). Gevolg was dat Moïse bij het openen van zijn bureau bij het naar buitengaan weer geblokkeerd was.
 2. Dag 2: We bouwden een piramide van stoelen voor zijn bureaufoto 1
 3. Dag 3: We bouwden de muur van water voor zijn deur ^^.foto 3

(Een sidenote: Dit zijn 300 bekertjes gevuld met water. Goed voor 6 grote emmers, dus een goede 45 kilo. Toen ik het uitrekende dacht ik dat de onderste bekers zeker zouden instorten…)

Wordt vervolgd…

3 Comments

 1. Hi hi en hoe reageerde hij??
  Ik hoop dat hij het wel leuk blijft vinden

  Liefs mama Janda

  • Hij vond het saai en iedere keer hetzelfde ^^ maar er zijn alweer nieuwe plannen, dus komt helemaal goed 😉

 2. “Toen ik het uitrekende dacht ik dat de onderste bekers zeker zouden instorten…” hahaha 😀

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.