Bijbelschool in Denemarken!

?>
Bijbelschool in Denemarken!

Het staat in steen geschreven (figuurlijk dan toch), we vertrekken naar Denemarken! Daar gaan we ons helemaal onderdompelen in de wereld van muziek en leiderschap. In deze 9 maanden durende cursus zullen we alle mogelijke aspecten van worship (aanbidding) leren kennen en gebruiken in de kerk. Hier is alvast een filmpje van de school en waar ze voor staan:

Om dit allemaal te doen hebben we al heel wat geld bij elkaar gespaard en vertrouwen we voor de rest op God om ons te voorzien in giften. Om jullie de kans te geven ons ook te sponsoren hebben we het volgende bedacht.

We FIETSEN!!! iedere euro die jullie ons geven! Wil je ons helpen dit jaar financieel te overbruggen? Geef dan hiernaast aan hoeveel je wil geven en maak het over of geef het geld aan ons persoonlijk, we beloven dat we het goed zullen besteden!

Hieronder kan je zien hoeveel er al binnengekomen is om ons door dit geweldige jaar heen te helpen!

Rein:0km871km (gedoneerd)781km (totaal)
Caressa:0km871km (gedoneerd)781km (totaal)

Dit is de route die we zullen gaan fietsen (ongeveer toch). Gelukkig doen we deze niet aan 1 stuk door ;). Route link

6 Comments

 1. Belangrijke boodschap van Google Maps:

  Deze aanwijzingen zijn alleen bedoeld om uw reis te plannen. De omstandigheden op de weg kunnen als gevolg van wegwerkzaamheden, verkeersdrukte, het weer of andere situaties afwijken van het resultaat op de kaart. Houd daar bij het plannen van uw reis rekening mee. EN NIET RECHTS INHALEN OF BUMPERKLEVEN!

  Niet vergeten he, zo op de fiets…

  • ^^ als ik wil bumperkleven doe ik dat gewoon! ik rem sneller als de auto voor me dus ^^ en als er achter me iemand bumperkleeft zal ik is heel lief boos kijken naar diegene die achter het stuur zit ^^

 2. Heel gaaf om zo dat filmpje te zien van de IABC! Matt en ik kunnen jullie (op dit moment) helaas niet financieel steunen, maar we zullen zeker meeleven en meebidden. Echt een heel avontuur! We houden jullie website in de gaten voor het laatste nieuws 🙂

 3. Ik wou u sponseren, maar waar is er en rekeningnummer? Ik heb maar zo toevallig 50 gezet, betekent dat 50 EUR?
  Ben een beetje laat, jullie zijn al vertrokken.

  God tur til Danmark.

  • Hey Tove, 50 km is inderdaad 50 euro.

   We sturen je snel een mailtje met meer informatie ;).

   Groetjes,

   rein en Caressa

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.