Ik ben men eigen bedrijf gestart!

?>
Ik ben men eigen bedrijf gestart!

En toen was het eindelijk tijd om het echt op internet te zetten: Ik ben mijn eigen bedrijf gestart. Dit was al veel langer een droom voor me maar tot de dag van vandaag had ik er eigenlijk nooit werk van gemaakt.
In Denemarken is het starten van een eigen bedrijf eigenlijk zo gemakkelijk dat ik er niet langer onderuit kon. De overheid hier heeft enorm veel werkt gestoken in het makkelijker maken van het opstarten van een zaak en na het lezen van een artikel hierover ben ik me er meer in gaan verdiepen.

Uiteraard is het nog maar het prille begin en ben ik nog maar aan het opstarten maar het begin is toch maar gezet.
Wat is het voor bedrijf vraag je jezelf dan af? Het is een hosting/consulting bedrijfje geworden. Hiervoor waren 2 redenen: In de toekomst wil ik graag nog steeds met IT bezig blijven en tegelijk ook christelijk werk verrichten maar toch mezelf (onszelf) kunnen ondersteunen. Gelukkig kan je als webhoster overal ter wereld zitten en is het enige wat je nodig hebt een redelijke internet verbinding ;-). Als consultant heb ik nog niet zoveel werk, hier en daar wat consultancy, maar dat is eigenlijk maar een extra. Ik heb natuurlijk al een goede 10 jaar ervaring met als systeem beheerder en webhoster dankzij het vrijwilligerswerk wat ik deed voor Breeze en de nodige fouten zijn in het verleden al gemaakt waardoor dit in de toekomst niet meer gebeurt ;-).

Dus: mocht je op zoek zijn naar webhosting, een nieuwe website willen, of je huidige website verhuizen zodat je mijn werk kan ondersteunen hoor ik het graag! Je kan contact met me opnemen via email (rein@vantveer.be) of gewoon door hieronder te reageren ;-).

Groetjes,

Rein (en Caressa)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.